Aanbevolen in de buurt.

Dashcam kopen als origineel cadeau

Bekijk het dashcam aanbod op Newdashcam.com

Wie wil uitpakken met iets speciaals, moet een dashcam kopen als origineel cadeau. We kunnen het niet onder stoelen of banken steken: de dashboard camera wordt alsmaar populairder en begint zijn plaats in het straatbeeld te veroveren. Toch zijn er nog heel wat mensen die nog geen dashcam hebben. Deze mensen kunnen we een plezier doen met een origineel cadeau: een dashcam.

Lees verder

Hoeveel kost een tandartsbezoek?

Hoeveel kost een tandarts?

Hoeveel kost een tandarts?

De opmars van (esthetische) tandheelkunde is niet meer te stuiten. Alsmaar minder mensen nemen genoegen met de tanden die ze van moeder natuur gekregen hebben en laten hun gebit verfraaien. Heb je je ooit al eens afgevraagd hoeveel een bezoek bij de tandarts nu eigenlijk kost? Ehm… ok, misschien niet, maar toch is dit interessant om te weten voor een toekomstige visite.

Voor jullie gemak heb ik de vaak voorkomende handelingen in een overzicht gegoten. Je vindt hier de honoraria van de tandartsen terug zodat je hiermee rekening kan houden als je nog eens een check-up bij de tandarts gepland hebt.

Vergeet je portemonnee niet!

Lees verder

Hot Stone Massage

Hot stone massage met warme lava stenen.

Hot stone massage met warme lava stenen.

Een hot stone massage is vandaag de dag behoorlijk in trek. Deze populaire massagetechniek voor zowel mannen als vrouwen bestaat al eeuwen. De Grieken en Romeinen masseerden elkaar in hun badhuizen reeds met verwarmde stenen. De stenen die doorgaans gebruikt worden, zijn afgeronde, vulkanische basaltstenen die op het lichaam worden gelegd bij een temperatuur van 45-55°C.

Lees verder