Dashcam kopen als origineel cadeau

Bekijk het dashcam aanbod op Newdashcam.com

Wie wil uitpakken met iets speciaals, moet een dashcam kopen als origineel cadeau. We kunnen het niet onder stoelen of banken steken: de dashboard camera wordt alsmaar populairder en begint zijn plaats in het straatbeeld te veroveren. Toch zijn er nog heel wat mensen die nog geen dashcam hebben. Deze mensen kunnen we een plezier doen met een origineel cadeau: een dashcam.

Een dashcam is een origineel en nuttig geschenk

Een dashcam of autocamera is iets wat je in je auto hangt (aan het venster, op het dashboard, achter de spiegel, etc…) om alle gebeurtenissen op de baan te filmen. Het voordeel van een dashcam, is het feit dat je er niet meer moet over nadenken. Het is een plug-en-play systeem. Dat betekent dat je de dashcam op je raam bevestigt met een zuignap of dubbelzijdige tape, je werkt de kabel weg, je plugt het in de sigarettenaansteker aansluiting en je bent klaar.

Automatisch inschakelen dashcamVervolgens start en stop je de auto en daarbij start en stopt ook de dashcam. De autocamera neemt dus op telkens je gaat rijden. Een zeer nuttig geschenk dus, want als je een ongeval hebt, dan heb je direct ook alles op video. Als er discussie ontstaat met de tegenpartij, verzekeraars of politie, dan kun je meteen de bewijzen op tafel gooien.

Het is ook een origineel cadeau. Hoewel de dashcam een populair gadget is, wordt het niet vaak als cadeau aangeschaft, maar als beveiligingsmaatregel voor mensen die veel op weg zijn zoals chauffeurs, vertegenwoordigers / verkopers, technische mensen, noem maar op. Nu kun je iemand die dagelijks filmpjes op youtube ziet voorbij komen een groot plezier doen met een dashcam, aangezien het ook voor plezier kan gebruikt worden.

Waar een dashcam kopen

Opgelicht met goedkope namaak dashcam

Laat je niet vangen met goedkope namaak dashcams

Niemand wordt graag opgelicht, dus het Internet lijkt in eerste instantie geen goede plaats om een dashcam te kopen. Daarnaast kun je in niet veel fysieke winkels terecht om een goede dashcam te krijgen. Het is namelijk zo dat je vaak met tweederangs apparatuur te maken krijgt. Goedkope dashcams met een smalle kijkhoek, slechte beeldkwaliteit en betreurenswaardige stabiliteit (crashen, vastlopen, etc…).

Het beste wat je dan kan doen, is bekende winkels op Internet zoeken, zoals Newdashcam.com. Deze dashcam webshop heeft grondige research gedaan en heeft een aantal dashboard camera’s geselecteerd die aan de strengste kwaliteitsnormen voldoen, maar waar wel een correct prijskaartje aan vast hangt. In het artikel de beste dashboard camera kopen, vind je een handige gids die je toont op welke kenmerken je moet letten om de beste dashcam te kopen die het best aansluit aan jouw noden en wensen.

De beste dashcam kopen

Lukas LK-7900 ACE op Newdashcam.com

Discrete dashcam

De beste dashcam vind je dus als je even het dashcam aanbod bekijkt. Afhankelijk van wat je wilt (weggeven), kun je een goede dashcam vinden waar de gelukkige veel plezier aan zal beleven.

Welke dashcam zou jij wel in je auto willen ophangen? Laat het ons weten door hieronder uw mening te plaatsen.

1 gedachte op “Dashcam kopen als origineel cadeau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *