Slotenmaker in Ieper

Werkplaats van een slotenmaker in Ieper

Werkplaats van een slotenmaker

Een slotenmaker of sleutelmaker is een sleutelfiguur als u buitengesloten bent uit uw huis of appartement. Stelt u zich voor dat u in de winter niet binnen kan? Dan kunt u altijd beroep doen op een slotenmaker in de buurt.

Slotenmaker nodig?

We kennen de sleutelmaker natuurlijk vooral voor depannage en nazicht van sloten en openen deuren. Een slotenmaker doet echter meer dan alleen mensen uit de kou helpen. U kunt bij hem terecht voor andere diensten zoals het bijmaken van alle types sleutels voor huis, auto, molslot, bedrijf, fiets, etc.

Ook autosleutels met transponder en voor garagehouders zijn er speciale diensten. Over het algemeen doet een sleutelmaker aan verkoop en plaatsing van cylinder-, veiligheidssloten of gewone sloten. (Iseo / DOM / Mul-T-Lock / Cisa)

U kunt bij hem terecht voor persoonlijk advies en plaatsing, alsook de opmaak van sluitplannen voor bedrijven of appartementen adhv een hoofdsleutelsysteem, toegangscontrole en inbraakpreventie. De slotenmaker verkoop en plaatst over het algemeen ook kluizen, geldkistjes, safes en sleutelkastjes, tot gewapende / gepantserde deuren en brandkasten toe.

Slotenmaker in Ieper contactinformatie

Zoekt u een slotenmaker in Ieper of wilt u meer contactgegevens? Lees hieronder de contactgegevens en neem contact op. Aarzel niet om een bericht achter te laten met uw gegevens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *