Aanbevolen tandarts

Tandarts in Tielt – slechte adem of halitose

Tandarts in Tielt

Tandarts in Tielt over een slechte adem

Halitose, de medische benaming voor een slechte adem, kan voor gênante situaties zorgen. Gelukkig kan dit probleem eenvoudig opgelost worden. We bespreken in geuren en kleuren hoe we deze kwalijke aandoening kunnen aanpakken zodat alles opnieuw rozengeur en maneschijn wordt. Als er iemand neus heeft voor deze problematiek, dan is het wel onze tandarts in Tielt.

Lees verder

Hoeveel kost een tandartsbezoek?

Hoeveel kost een tandarts?

Hoeveel kost een tandarts?

De opmars van (esthetische) tandheelkunde is niet meer te stuiten. Alsmaar minder mensen nemen genoegen met de tanden die ze van moeder natuur gekregen hebben en laten hun gebit verfraaien. Heb je je ooit al eens afgevraagd hoeveel een bezoek bij de tandarts nu eigenlijk kost? Ehm… ok, misschien niet, maar toch is dit interessant om te weten voor een toekomstige visite.

Voor jullie gemak heb ik de vaak voorkomende handelingen in een overzicht gegoten. Je vindt hier de honoraria van de tandartsen terug zodat je hiermee rekening kan houden als je nog eens een check-up bij de tandarts gepland hebt.

Vergeet je portemonnee niet!

Lees verder

Tandarts in Roeselare – mondhygiëne

Tandarts in Roeselare over mondhygiëne

Tandarts in Roeselare over mondhygiëne

Het belang van mondhygiëne wordt door onze tandarts in Roeselare kort voorgesteld. We hebben het in dit artikel over wat mondhygiëne nu precies omvat, wat de patiënt kan doen om deze te verbeteren, en wat uw tandarts in de buurt er aan kan doen.

Lees verder

Tandarts in Ieper – specialisaties

Tandarts in Ieper over specialisaties

Tandarts in Ieper over specialisaties

Na een interview met een tandarts in Ieper, zijn we er achter gekomen dat er heel wat specialisaties bestaan in de tandheelkunde. We vroegen hem om ons wat meer uitleg te verschaffen over de verschillende soorten beroepen in de tandzorg in België.

Lees verder